Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a vélemény a szolnoki...

Mi a vélemény a szolnoki Varga illetve a Tiszaparti gimnáziumról?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
A Tiszaparti már régen elveszítette az "értékét", én inkább a Varga Katalint ajánlanább erősebb de jobban jársz vele!
2009. aug. 4. 07:14
 2/9 anonim ***** válasza:
A Varga az erősebb és sztem színvonalasabb is. Ettől függetlenül a Tiszapartit is nagyon jó és komoly iskolának tartom, emlékszem pár éve még a vegyes iskolák rangsorában országos első volt. Én a Széchenyibe jártam, imádtam:)
2009. aug. 4. 14:30
 3/9 anonim válasza:
Mindkettőben ismerek olyanokat, akik szerettek oda járni, de igaziból a Verseghy a legjobb!:)
2009. aug. 5. 08:27
 4/9 anonim válasza:
47%
Nemcsak gimnáziumról hanem szakról is. Én Tiszapartit jelentkeztem.
2009. aug. 17. 10:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Tiszaparti már messze nem olyan jó mint volt.

Varga se valami húú de nagy cucc, felvettek de a Verseghyt választottam. Az a legjobb, bár azt mondják a Varga az gyerek centrikusabb.

2009. dec. 5. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
A Varga tényleg jobb, nehogy a tiszapartiba menj kivéve ha kocka vagy és a tanuláson kívül semmi más dolgot nem akarsz, egyáltalán nem jó suli arcra osztályoznak!
2010. jan. 31. 18:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezt komolyan mondod? Te is oda jártál, hogy ennyire tudod?
2010. márc. 4. 14:27
 8/9 anonim válasza:
0%
18:39-nek! Szerintem hülyeséget írtál! Tiszaparti nagyon jó, de a tanulás nehéz. De Vargában is nehéz. Szóval mindegyik gimnáziumban nehéz a tanulás. Mert nem ugyanaz az általános iskola és a gimnázium között. -,-
2010. márc. 4. 15:19
 9/9 anonim ***** válasza:
89%

Nem írt hülyeséget a 18:39-es kedves utolsó válaszoló!

Nagyon is igaza van! Eszméletlen hogy rá tudnak szállni a tanárok a tanulókra ha valami nem tetszik nekik...! Meg ilyen "kis apróság" mint pl. alapórán faktos anyagot kérnek??!!Lehetne még sorolni...

2010. márc. 5. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!