Milyen egyetemet ajánlotok nekem? Olvasd tovább
Figyelt kérdés
Engem a filmek érdekelnek, és azon belül is a filmtrükkök, speciális effektek ilyesmik. De nem tudom, hogy hol lehet ilyet tanulni. Amit olvasgattam az alapján maya, vagy 3dsmax kellene (lehet rosszul tudom). Viszont ezekről csak tanfolyamot találtam. Szóval ha ilyesmikkel szeretnék foglalkozni, mit ajánlotok?
Előre is köszi
2009. aug. 3. 12:50
1/6 anonim válasza:
A ZSKF-n (Zsigmond Király Főiskola) komm-média szakon van film kommunikáció szakirány ill. a szabadbölcsészeten (filmelmélet és filmtörténet) is.
2/6 anonim válasza:
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
(Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék )
3/6 A kérdező kommentje:
Inkább olyan érdekelne, mint amilyet a második válaszoló írt, és nem annyira a film, mint művészet. Ha tudtok még légyszi írjatok, köszi!
2009. aug. 3. 13:10
4/6 anonim válasza:
Maximálisan 2 fő uhhhhuhu, kicsit durva
5/6 anonim válasza:
ííí, ez a két fő tényleg durva :O
6/6 anonim válasza:
Kaposvári Egyetem (Művészeti Kar)
Elektronikus ábrázolás, mozgókép szakok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!