BME-VIK mellé mit ajánlanátok második szaknak?
Villamosmérnöknek tanulok és viszonylag jól is megy, de úgy érzem kicsit beleuntam. Szívesen csinálnék mellette mást is, és akkor már valami olyan kéne, ami álláskeresés, karrier szempontjából is előnyös lehet később. Mit ajánlanátok? Egyelőre az alkalmazott közgazdaságtanban gondolkodok, abból pedig úgy tudom a Corvinus képzése a legjobb.
(Ha esetleg jár erre olyan, aki mérnöki szak mellett végez mást is, és írna a tapasztalatairól, az nagyon jó lenne, de persze mások véleményeinek, tanácsainak is örülök.)
Azért nincs a BME-n őszi szünet, hogy nehogy a Corvinust is elvégezzék közben :-)
Szerintem keress szakmai gyakorlatot, ha unod, jobban jársz vele, mint +1 szakkal.
1000 éves, unalmas béna poén, amelyet a csecsemők mindig ismételgetnek. : )
Ráadásul rohadtul a kérdéshez vág.
Ha mást akarsz csinálni, akkor dolgozz. Ha nem akarsz, akkor meg nyilván valami gazdasági, AK lenne a legmegfelelőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!