Mit kell tennem hogy bejussak az MKE vagy PTE-MK festőművész karára?
Figyelt kérdés
11.-es vagyok, egy szakközépiskolába tanulok ahol nem tanítottak rajzot, jól rajzolok meg festegetek de szerintem ez kevés, el akarok menni rajztanárhoz meg előkészítő tanfolyamra de attól félek hogy nem vagyok elég tehettséges, jó most mutatnom kéne rajzokat de nemtudok.2012. szept. 26. 23:38
1/4 anonim válasza:
rengeteget rajzolni! az az alapja mindennek.
2/4 anonim válasza:
Ha nem mutatsz rajzokat nem tudok segiteni:) Ha mutatsz akkor tudok:) Amugy a jó rajzolás nem minden!
3/4 anonim válasza:
hát nem, de ha nem tudsz rajzolni sokat nem érsz.
4/4 anonim válasza:
Aktuális még? MKE előkészítő tanfolyamára járj! akt és portrét rajzolj, mert az a 2. forduló! művtöri, kortárs művészet fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!