Ami a dr. Csontban van Angela ő ugyebár művész. Hol lehet olyat tanulni Magyarországon? Ő festőművész? Vagy van egy ilyen külön ág hogy MŰVÉSZ?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 18:28
1/7 anonim válasza:
XDDDdddddd
-mi a szakmája?
-művész vagyok
-milyen művész?
-MŰVÉSZ
művésznek születni kell, fiam
2/7 anonim válasza:
két fajta művész létezik a világban.Az egyik aki tanulja,mert érdekli a másik az akinek tehetsége van hozzá,mert arra született.Aki tanulja,az először művészeti szakközépiskolába megy az általános után onnét meg a főiskolára.Aki annak született annak nem kell ilyen intézményi ló....
3/7 anonim válasza:
18:37 De aki alapból tehetséges és nem végzi el az egyetemet, az nem is dolgozhat olyan helyen, mert végzettséget kérnek. Akinek nincs tehetsége, az még bejutni sem fog oda
4/7 anonim válasza:
harmadik válaszoló jól írja.
b.szhatom a tehetségem ha nincs róla semmi papírom.
(ez az összes szakmára igaz)
5/7 anonim válasza:
Én vagyok a 2.Ez nem mindig van így!!
6/7 anonim válasza:
Lehet nem mindig, ezért is van az, hogy a kivételek erősítik a szabályt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!