Mai helyzetben szerintetek fontos az érettségi?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom akkor fontos ha tovább szeretne tanulni az ember. Egyébként szerintem a nyelv és a Szakképzettség fontos. Vélemény ?2012. szept. 26. 14:45
1/3 anonim válasza:
Miután ma már általában egy takarítónői állásnál is elvárás az érettségi, szerintem igenis fontos. Ráadásul nem egy olyan nagy vaszisztdasz, egy kicsit ha akarja az ember,m gond nélkül leteszi.
2/3 anonim válasza:
Szerintem mind a kettő fontos. Legyen érettségid és egy jó szakmád.
3/3 anonim válasza:
Az érettségi önmagában nem garantál semmilyen szaktudást, ez tény. Viszont a szaktudást nem igénylő munkaköröknél egy elsődleges szűrő, még akkor is, ha maga a munka nem igényelne ilyen végzettséget. Én pl. csak 22 évesen érettségiztem le, de sok helyre nem vettek fel, mert nem volt érettségim. Pl. könyvesboltba. Nem szakképzett eladót kerestek, de érettségizettet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!