Hogy lehet koleszban tanulni? Lehet egyáltalán?
10 éve végeztem az orvosin.....biztosan ezt akarod? Gondolj bele...6 évet tanulsz, jó esetben végzel, diplomát kapsz, jó esetben állásod is lesz és diplomával a kezedbe nulla szakmai tapasztalattal netto 90 E forintért vállalsz kényszerből olyan felelősség teljes munkát, amivel fél lábbal mindig a dutyiban vagy. 10 év utá szakorvosként netto 115 E-ért.
Amúgy koleszban nem lehet tanulni, csak tapasztalatot, vagy információt gyűjteni.Inkább albérlet és kérsz lakhatási támogatást, amivel kb ugyan úgy jön ki a lakbér mintha a kolesz díját fizetnéd.
koleszban lehet ugyan tanulni, de saját tapasztalatom az, hogy kb. háromszor annyi időbe telik ugyanazt megtanulni, megérteni, mint otthon egy nyugodt környezetben.
Én hetente hazajárok, és főleg otthon tanulok.
Én 15 éves koromtól 23 éves koromig voltam albérletes is meg koleszos is.
Szerintem a lényeg: attól függ, milyen szobatársaid vannak.
Középiskolában hajnalban keltem a koleszban, akkor tudtam harmadannyi idő alatt megtanulni azt, amit délután, este nem.
Főiskolán az albiban nem volt divat a tanulás... ahogy bekerültem a koleszba és lett két tanulósabb (nem stréber) szobatársam, megfordult a helyzet: 2-3-asból 4-5 jegyeim lettek. S bulizni meg kijártam a többiekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!