Lehet koleszban tanulni?
Figyelt kérdés
Most fogok koleszos lenni, és többen mondták, hogy akkor elfelejthetem a tanulást. 11.-es középiskolás vagyok. Tényleg nem lehet normálisan tanulni koleszos környezetben? :( 17/f2010. nov. 3. 09:19
1/6 anonim válasza:
Hát ez nagyban függ a szobatársak milyenségétől szerintem. De tény, hogy társaságban, ha csak neked kell egyedül tanulni, mindenki más lazsál (még ha téged nem is zavarnak, csak látod ezt), akkor nehezebben fogod magad rávenni.
2/6 anonim válasza:
Szerintem ha kellően eltökélt vagy, akkor tudsz ott is tanulni. Ha a szobátokban nem lehet, akkor kereshetsz egy könyvtárat/üres termet vagy bármilyen helyet, ahol csend van.
De ez a kollégiumtól, közösségtől, szobatársaktól függ, a húgom például azért ment kollégiumba, mert ott jobban tud tanulni, kevésbé kalandozik el a figyelme.
3/6 anonim válasza:
Én sose voltam kolis, de tesóm kollégiumi nevelő. Nálatok nincs szilencium? mikor tanári felügyelet mellett kötelező pár órán át tanulni? Mert náluk van, nincs a tanulókra bízva, hogy majd fenn a szobában a bulizó szobatársak közt...
Szerintem nálatok is lesz naponta szilencium, mikor úgyse tudsz mást csinálni.
25/L
5/6 anonim válasza:
kolesz az csak a buliról meg az ivásról szól. ha akarnál se tudnál mást csinálni. ott ilyenről, hogy tanulás vagy alvás ne is álmodj. :-P
6/6 Zenon válasza:
Tényleg általánosságban jellemző,hogy ha koleszban vagy,nehéz elvonulási lehetőséget találni.Ott mindig nagy élet van. :) Ha van nálatok tanulószoba,akkor ott érdemes tanulni,nem szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!