Ricsi19980702 kérdése:
Hányas Átlaggal vesznek fel az Orlayba?
Figyelt kérdés
Megtudnátok nekem mondai hányas átlaggal vesznek fel a Kereskedelmi és vendéglátói szakközép suliba(Szombathely)?
Nem a két-tan nyelvű osztályok hanem a másik kettő érdekelne...köszönöm előre is
#Orlay #Hányas Átlag
2012. szept. 21. 23:20
1/11 anonim válasza:
Szerintem oda a 3 körüli átlag kell.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod :D
Bár úgy hallottam manapság eléggé megerősödött...:)
2012. szept. 22. 00:58
3/11 A kérdező kommentje:
de ez megnyugtat :D
Akkor az mondod ilyen laza 4.2-es átlaggal már felvesznek?:D
2012. szept. 22. 00:59
4/11 anonim válasza:
tuti felvesznek. nem olyan nagy pukkantás az a suli...
5/11 anonim válasza:
Hát 3as átlaggal biztos, hogy nem vesznek fel. Nagy a túljelentkezés.
Egy orlays
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor téged hányas átlaggal vettek fel?
2012. szept. 22. 17:26
7/11 anonim válasza:
4,2.-es átlaggal felvesznek. Az Orlay nem gimnázium, hogy kitűnőnek kell lenni hozzá.
8/11 anonim válasza:
A tesóm 4.3-as átlaggal felvették ;)
9/11 anonim válasza:
#7-es az Orlay bizonyos osztályaiba jobb átlag kell mint pl.: a Kanizsaiba . Van egy Kanizsais tanár ismerősöm. A kérdezőt olyan átlaggal meg biztos felveszik :)
10/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok , a tanár úr akit ismerek ezt aggódva mondta , hogy mi lesz itt ha még egy szakközépiskola is nagyobb átlagot követel .. A Nagy Lajosba jár 1-2 ismerősöm , azt nagyon szidják ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!