Egyetemen gáz laptoppal jegyzetelni? A ti sulitokban szoktak?
Van amelyik tanár szóvá teszi, hogy ne használják, van akit nem érdekel.
Mondjuk ha mindenki azt használná, akkor semmit nem lehetne hallani, ez igaz.
Én maradok a füzetnél, esetleg sima lapoknál, amiket később le lehet fűzni (vagy elhagyni).
De pár helyen mondjuk nem nagyon lehetséges a géppel való jegyzetelés.
Például nálunk az ELTE IK-n azért amilyen képletek vannak, azokat gépbe bevinni percekig tartana, de csak másodpercek vannak rá.
Sokkal jobb lenne laptoppal jegyzetelni, hiszen gépelni általában gyorsabb, azonban a fő gond vele, hogy a ZH amúgy is kézírással lesz, tehát aki mindig laptoppal jegyzetel, az kiesik a rutinból.
(Én már nem vagyok egyetemista, 2005-ben kezdtem, és anno 12 éves korom körül én biztos voltam benne, hogy mire 18 éves leszek, már minden számítógépen fog menni, aztán kiderült mégsem.)
Szte TTIK-s előadásokon mindig látok embereket laptoppal. Kihangosított termekben általában a kutyát sem zavarja, de ilyen 100 fős kisebb előadásokon zavaró lenne.
(van aki filmezni jár be laptoppal, láttam 1 gyereket mariozni + rajkodni a win 8-ával, lemerült, és kiment előadásról. Le a kalappal :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!