Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BCE-KIK igazgatásszervező...

BCE-KIK igazgatásszervező szakon sok könyvet kell megvenni vagy csak jegyzetelni kell?

Figyelt kérdés
Elsősorban levelező érdekelne!! Sokat kell tanulni egy-egy vizsgára?? És mennyi jogot kell tanulni? Munkát lehet vele találni? Előre is köszi a válaszokat!
2011. jan. 29. 22:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Sokat kell tanulni a vizsgákra és sok jogot, jogszabályt kell tudni. Ha felmész a Közigazgatástudományi kar honlapjára, meg tudod nézni, hogy milyen követelmények vannak, milyen könyveket, jegyzeteket kérnek. Ezek között rengeteg olyan van, ahol az X évi ilyen és olyan számú törvényt kell megtanulni. Ami a könyveket illeti, nekem is mondtak olyat, hogy nem kell megvenni, elég a jegyzetelés. Nos, ez nem igaz. Mivel levelezőn tömören mondják el az anyagot, így órán csak egy vázlatot kapsz, hogy a könyvekből mégis mit kell megtanulni. Ráadásul mostanában olyan sok változás van, illetve várható, hogy pl. novemberben vettem egy könyvet - akkor jelent meg, friss információkkal, kifejezetten ezt kérte az előadó - aztán mire elérkezett a januári vizsgaidőszak, már nem volt aktuális. Kidobtam 5000.- Ft-ot.
2011. jan. 29. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!