Milyenek a kéttannyelvű gimnáziumok?
Sokan le akarnak beszélni a kéttannyelvű gimiről, mert hogy nem fogom érteni a matekot. Ti mit gondoltok róla? Tapasztalatok?
És a Karinthy Frigyes gimi a XIX.kerületben jó suli?
Utolsónak: Hát már bocsánat, de én például szeretnék profin beszélni egy nyelvet, és ezt kéttannyelvű segítségével könnyen elérhetem. Ugyanis azzal, hogy a törit, matekot, bioszt, stb. pl. angolul tanulom, ismerni fogom a szakszavakat, míg mások csak a hétköznapi dolgokról tudnak beszélgetni az adott nyelven (kivételek persze akadnak).
Én a Karinthyról jókat hallottam. Csak angol érdekel? Mert ha nem, melegen ajánlom a Szent László olasz tagozatát, vagy a Kölcsey franciáját, illetve a Károlyit (spanyol). Vagy ha nem Budapest, akkor Almádiban a DLSB is szuper. (angol) :)
Egyébként a 0. évfolyam direkt arra van, hogy megtanuld a nyelv alapjait, és az angol matek ne okozhasson gondot, csak minimálisan. Év elején a szakszavakat is átveszitek. Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!