Van még nem túltelített szakma?
Azt elfelejtettem, hogy a matek az annyira nem játszik nála sajnos. :) De amúgy informatikus?? Én is az vagyok, mindenki az.
A kórboncnok sem a műfaja, de azért köszönöm. :)
szerintem a szakmákból van kevés.
DE! semmiféleképpen NE menjen el ügyvédnek,közgázosnak,informatikusnak, főleg ne programozónak, médiatanulmányok felejtős, nemzetközi tanulmányok felejtős, kommunikáció szak felejtős.
Szerintem mondom a szakmák amik jók lehetnek, bár nem tudom,milyen női szakmák vannak. :D Illetve szerintem pl tanárból sincs oly sok, bár az inkább a reál területre igaz.:S
Mi megy jól?
előző.
jah és szerintem ma már sokkal többet érsz vele, ha inkább elmegy az ember dolgozni. PL egy diplomás tanár keres may 90.000 ft-ot, azt a kis genyók órán verik, rendet alig lehet tartani. a mérnök meg kicsivel több mint 100-at, max 200-at, azt mennyi felelősség van rajta. ha valami nem úgy jön össze, összedől a ház, a kocsiban meghalnak.....
nem egyszerű tudom.
A mérnökök, legalábbis akik elvégzik tuti hogy nem a pénz miatt csinálják :P
Amúgy haverom apja villamosmérnök és több mint 300k-t keres az elműnél. És egy kezdőfizetés inkább 150k körül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!