Programtervező informatikus szakról mit tudtok?
Jár valaki ilyen szakra? Hol képeznek programtervező informatikusokat? Mi a különbség eközött és a progmatek vagy programozó között? Milyen készségek kellenek hozzá?
Középsuliban jó voltam matekból (emelt matekos csoportban voltam), érdekel az informatika is. Érettségi után szociológiára mentem, jelenleg a szakdolgozatom írom. Diploma utánra keresgélek továbbtanulási lehetőséget, ehhez keresek ötletet, segítséget.
Szuper nagyon köszi!!!!
Az emilem: jaina kukac t-online pont hu
A proginfó az a progmat ("promatek") bolognai változata. Azt kell tudni róla, hogy ha erre a szakra akarsz menni, akkor jobban jársz a BME mérnök-infó szakával.
Én amúgy progmatot végeztem.
20:49
Köszi! És elég hozzá ha jó vagy matekból vagy kell még valami?
Tapasztalat szerint nem elég a jó matek. Nálunk sokan voltak, akik a matekos tárgyakat simán elvégezték, de a programozósokból elvéreztek és fordítva. Voltak kiváló programozó alkatok is, akik a matek miatt bukdácsoltak.
A kettő látszólag független egymástól, vagy legalább is az egyik nem következik a másikból.
(Az előző vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!