Heyitsme kérdése:
ELTE btk Korea szakról mesélne valaki nekem, kicsit részletesebben?
Figyelt kérdés
Olvastam a felvit, de kicsit konkrétabban is érdekelne a dolog. pl valaki aki hallgató vagy elvégezte az egyetemet. Milyen munka vagy továbbtanulási lehetőségek vannak ? vagy mennyi az esélye annak hogy utána Koreában tanulhatok vagy dolgozhatok? köszönöm2012. szept. 8. 20:43
1/2 anonim válasza:
Hát elég nehéz, Ahhoz, hogy vmi érdemleges munkát szerezz tényleg nagyon jól kell tanulnod, és emelt szinten kell tudni a nyelvet. Na most én ismerek olyan 3. évest, aki kb a bemutatkozáson kívül nem tud többet. Az, hogy, hogy ment át a vizsgákon rejtély. A tanszéken mindig vannak állás hirdetések, és van ösztöndíjas tanulási lehetőség koreában is. Nagyon nehéz bekerülni, évente kb egy tanuló megy ki. Részt kell venni mindenféle plusz órákon(a kulturális központban pl.) és nagyon jól tanulni, akkor ki lehet menni tanulni.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem nagyon szépen köszönöm a hozzászólást:) azt nem tudja valaki hogy korea szak mellett spanyol szakon lehet tanulni??
2012. dec. 31. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!