Orvosin anatómia vizsgára tényleg 2000 kérdés a beugró?!
Ezt egy debreceni egyetemista ismerősöm mondta nekem. Kicsit soknak tűnik a szám, de biztosan képletesen értette. És ezeket a beugró kérdéseket kiadják előre neked vagy csak úgy hasra ütésre kérdez az előadó? Ilyenek Pesten is a tanárok vagy csak vidéken?
18/L
Mi-mi-mi ez a hülyeség? :D Milyen beugró???
Jaa, vizsgára. Hát, szerintem baromira hülyeség ilyenekkel törődni. Én most kezdtem orvosin, nagyon féltem az anatómiától. De eddig (az első héten vagyok túl:) ez a kedvenc tárgyam. kedden volt egy huzamban 5 és fél óra anatómiám, ebből egy előadás, + egy anat gyak. ill. egy szövettan gyak. Hát, elrepült az idő:D
Ha orvosira akarsz járni, akkor hajrá. Tanulni kell, az tuti. Sokat. Mi még csak csonttanozunk,plusz az ízületek közé fogunk csapni jövő héten, de már most elkezdtem tanulni. Pedig ez még csak a bemelegítő, hiszen a csonttan az nem egy nagy was ist das a későbbi anyagokhoz képest. Hát, remélem nem fullad ki a lelkesedésem az elkövetkezendő hetekben/hónapokban sem :D
Egy elsőéves SOTE-s hallgató:)
Engem is nagyon-nagyon érdekelne, el tudná nekem valaki küldeni a jelszót?
Köszönöm szépen!
A SZOTE a szegedi orvosi ?
SE meg Semmelweis -
Igen
SZOTE-Szeged
SOTE-Pest
POTE-Pécs
DOTE-Debrecen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!