Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Orvosin anatómia vizsgára...

Orvosin anatómia vizsgára tényleg 2000 kérdés a beugró?!

Figyelt kérdés

Ezt egy debreceni egyetemista ismerősöm mondta nekem. Kicsit soknak tűnik a szám, de biztosan képletesen értette. És ezeket a beugró kérdéseket kiadják előre neked vagy csak úgy hasra ütésre kérdez az előadó? Ilyenek Pesten is a tanárok vagy csak vidéken?

18/L

2012. szept. 6. 20:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem is megadná vki a jelszót?:D
2012. szept. 8. 09:19
 12/21 anonim ***** válasza:
Had lássam én is! Én most kezdek gyógyszerésze Debrecenben. Nekik is van beugró? A jelszót küldd el nekem is légyszi!)
2012. szept. 8. 23:43
 13/21 anonim ***** válasza:
A dotejegyzetes kérdések nem hivatalos vizsgakérdések, csak segítség, amit valaki évekkel ezelőttről megőrzött (felül a dátumot meg lehet nézni). Tudomásom szerint a DOTE-n se anat vizsga, se anat szigorlat előtt nincs beugró.
2012. szept. 9. 09:20
 14/21 anonim ***** válasza:

Mi-mi-mi ez a hülyeség? :D Milyen beugró???

Jaa, vizsgára. Hát, szerintem baromira hülyeség ilyenekkel törődni. Én most kezdtem orvosin, nagyon féltem az anatómiától. De eddig (az első héten vagyok túl:) ez a kedvenc tárgyam. kedden volt egy huzamban 5 és fél óra anatómiám, ebből egy előadás, + egy anat gyak. ill. egy szövettan gyak. Hát, elrepült az idő:D

Ha orvosira akarsz járni, akkor hajrá. Tanulni kell, az tuti. Sokat. Mi még csak csonttanozunk,plusz az ízületek közé fogunk csapni jövő héten, de már most elkezdtem tanulni. Pedig ez még csak a bemelegítő, hiszen a csonttan az nem egy nagy was ist das a későbbi anyagokhoz képest. Hát, remélem nem fullad ki a lelkesedésem az elkövetkezendő hetekben/hónapokban sem :D

Egy elsőéves SOTE-s hallgató:)

2012. szept. 16. 18:58
 15/21 anonim ***** válasza:

Engem is nagyon-nagyon érdekelne, el tudná nekem valaki küldeni a jelszót?

Köszönöm szépen!

2012. szept. 27. 20:18
 16/21 anonim ***** válasza:
Én most kezdtem az orvosit.ninézni nem fognak az miatt,mert tanulsz, mert az orvosin mindenki sokat tanul.
2012. okt. 19. 19:41
 17/21 anonim ***** válasza:
n=K
2012. okt. 19. 19:42
 18/21 anonim válasza:
Én szotés vagyok, harmadéves. Nálunk volt beugró anat szigó előtt, voltak kiadott kérdések, meg egy régebbi kidolgozott a beugrókhoz, amit azért át kellett nézni, nem volt hibátlan. 167 kérdés volt, ha jól emlékszek. De pl. az anat oktatás nem egyforma a 4 egyetemen. Mi két évig tanultuk, Pesten is annyi, a többin meg azt hiszem másfél éves. Jövőre állítólag nálunk is bevezetik ezt a másfél éves anatot, amit nem értek igazán. Ezt a mennyiséget két év alatt is nehéz volt rendesen megtanulni, nem tudom, 3 félév hogy lesz elég rá. -.- Mindegy, ez már nem az én bajom! :Đ Amúgy ha pl. Szegedre jössz, ne az anattól f*ssál legjobban (bár az sem könnyű), hanem a kórélettantól meg a pathológiától, azon buktatják a népet. Budapesten azt hiszem az első két év a legdurvább, anaton meg talán bikémen vágják meg a hallgatókat előszeretettel, de javítson ki egy sotés hallgató, ha tévedek! :) Nálunk a harmadik a legnagyobb szívás, másodévet is sokan ismételnek. Szorgosnak kell lenni nagyon, ez a titka, meg persze nem árt egy kis sütnivaló sem. :) Az első két év lezavarható IQ-ból, a harmadévhez meg kőkemény seggelés kell. -.- Lakótársam elsős FOK-os, semmit nem tanul,nem is tudom, mi lesz vele. :D Szóval tanulj sokat, legyél kitartó, ez a legfontosabb! ;)
2012. dec. 27. 00:23
 19/21 anonim ***** válasza:

A SZOTE a szegedi orvosi ?

SE meg Semmelweis -

2016. máj. 6. 06:51
 20/21 anonim ***** válasza:

Igen

SZOTE-Szeged

SOTE-Pest

POTE-Pécs

DOTE-Debrecen

2016. aug. 20. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!