Orvosin anatómia vizsgára tényleg 2000 kérdés a beugró?!
Ezt egy debreceni egyetemista ismerősöm mondta nekem. Kicsit soknak tűnik a szám, de biztosan képletesen értette. És ezeket a beugró kérdéseket kiadják előre neked vagy csak úgy hasra ütésre kérdez az előadó? Ilyenek Pesten is a tanárok vagy csak vidéken?
18/L
Uggyanmááár...
Magad is könnyen leellenőrizhetted volna a dolgot:
Ez alapján Debrecenben még beugró sincs.
Nálunk volt beugró, ki voltak adva a kérdések (a válaszok persze nem).
Összesen 168 kérdés volt, de a beugró a legegyszerűbb része a szigorlatnak. Beugrónak teljesen alap dolgokat adnak...ha nem tudja az ember megírni, ígyse-úgyse menne át a vizsgán...
Első vagyok.
Nem mondom, hogy könnyű, mert nagyon nem az. De azért ezeket a híreszteléseket kicsit fenntartással kell kezelni.
Az orvosira sem istenek járnak...
Sok ember elvégezte már, úgyhogy meg lehet csinálni.
Másik válaszoló: Majd belejössz. Az elején a legnehezebb, mert nem tudod még az alapkifejezéseket, nem tudod a latint stb.
Később könnyebb lesz. Persze akkor sem lesz egyszerű, de könnyebb.
Amúgy én nagyon izgulok! Már 7.-es korom óta tudom, hogy orvos akarok lenni, és végig az egyetemre készültem! Most végzősként igaz alig várom az egyetemet, ugyanakkor nagyon ideges is vagyok...És hátha lesz még államilag finanszírozott hely...
Milyen lesz az egyetem? Milyenek a többiek? Remélem, nem néznek ki mert szeretek tanulni (tudni) :D Milyen a koli? Légyszi' segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!