Mi legyek, ha nem közgazdász? (többi lent)
Figyelt kérdés
egész eddig annak készültem a gimiben, de ha jövőre nem lesz államilag támogatott hely, nem hiszem, hogy kitudnám fizetni a tandíjat. Különösen a nemzetközi gazdálkodás szak érdekelt. Tudnátok nekem valami mást ajánlani? matek és töri faktos vagyok 12.-ben2012. szept. 5. 19:33
1/4 anonim válasza:
Gáz nagyon, amit ezzel az egyetemmel műveltek. Nem mintha jobban érdemelne a BCE, de ezt az ellenségemnek se kívánnám :-D
Attól függ mennyire érdekel a matek.
Ha én nem közgázra mentem volna, akkor valszeg alkalmazott vagy programozó matekra az Eltére.
Egy ilyen aktuáris szerű képzéssel még valamennyire kapcsolatban maradsz a gazdasággal is, aztán esetleg egy MSC-t talán meg tudsz majd finanszírozni a BCE-n. Vannak ahova lehet jelentkezni matek BSC-s diplomával.
Mondjuk a nemzetközi gazdálkodás nem tudom, mennyire ilyen.
2/4 anonim válasza:
Vagy amit még megtehetsz, hogy közgázra mész diákhitel 2-vel, és utána a közszférában helyezkedsz el, mert azt ígérik, hogy akkor kifizetik a tandíjad.
De ebbe annyi a ha, hogy én se vállalnám be.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És mit gondoltok, ha felvennék diákhitelt és BCE-n, BME-n vagy BGF-en elvégezném az alapképzést, mekkora esélyem lenne elhelyezkedni Magyarországon? Ha jól tanulok ezeken az egyetemeken hazai vállalatok felfigyelhetnének rám?
2012. szept. 8. 14:10
4/4 anonim válasza:
Ha jól tanulsz, akkor igen, főleg corvinusos diplomával. De a töri faktban még vannak lehetőségek, ha nem akarsz fizetősre menni. Valamilyen humán szak nem érdekelne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!