Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Menthető a helyzet 23 évesen,...

Menthető a helyzet 23 évesen, ha úgy gondolom nem egészen azt tanultam/tanulom amit kellett volna?

Figyelt kérdés

Van egy gazdálkodási és menedzsment alapdiplomám és folyamatban van egy mérlegképes könyvelői tanfolyam elvégzése. Jelenleg könyvelőként dolgozom, de ha belegondolok abba, hogy még évtizedekig ezt kéne csinálnom a sírás kerülget. Félreértés ne essék, jó a munkahelyem, de én nem akarom örökké ezt csinálni. Középiskolában szerettem a matekot, de nem mertem reálosabb helyre menni, ezt most már nagyon bánom.

Milyen szakot kéne ahhoz elvégeznem amivel kicsit komolyabb végzettségem lehetne, de azért kötődik valamennyire a közgazaságtanhoz?

(Az alkalmazott matematika nagyon vad ötlet? Vagy nézegessek inkább mesterképzéseket?)

2012. szept. 5. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen időben vagy még,akár 30 évesen is. Téves elképzelés,hogy a tanulás korhoz van kötve! Nagyon sok időd van még eldönteni,mit akarsz,senkire nem kell hallgatni,tanuld,ami érdekel!
2012. szept. 5. 13:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kéne másokra hallgatni, de ettől függetlenül ezt az ötlemet a szűk családon kívül nem nagyon merem "reklámozni". Ismerősök között vannak mérnökök, akik eddig is szerették velem éreztetni, hogy csak közgazdász vagyok. (Talán ezért is van bennem a bizonyítási vágy.) Ráadásul mivel költségtérítéses képzésre mennék, gondolom hülyének is néznének, hogy én ezért még fizetek is.
2012. szept. 5. 14:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát az szomorú, hogy diplomával könyvelő vagy, sztem inkább ezen kéne változtatni, vagy ezzel ennyire nem lehet elhelyezkedni? :D
2012. szept. 7. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!