Rendészeti szakközépiskolával kapcsolatos kérdésben tudnátok segíteni?
Tudom, hogy itt is van egy csomó ilyen kérdés(el is olvastam, de nem találtam kielégítő választ a kérdéseimre)És remélem, hogy most itt válaszol rá valaki, aki jelentkezik vagy már jelentkezett a szakközépbe. :)
Szóval én az idén érettségiztem és nem vettek fel oda ahova jelentkeztem. (Pár ponttal maradtam csak le)
És most azt találtam ki, hogy jövőre jelentkeznék a rendőrtiszti szakközép iskolába.
Az egyik kérdésem az lenne, hogy ha van már érettségim akkor is meg kell csinálni a szellemi alkalmassági részét? És az pontosan miből áll, tehát milyen jellegű kérdésekre lehet számítani? Történelem vagy magyar...?
És még egy-két infot, ha tudna valaki a pszichológiai és a fizikai alkalmassági részről írni, azt nagyon megköszönném. Az is elég, ha belinkel egy oldal róla, hogy pontosan mit kell teljesíteni.
Köszönöm!
www.szrszki.hu
www.mrszki.hu
Ezeken az oldalakon minden kérdésre választ kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!