Szerintetek hogy lehet az, hogy nekem nem jutott tankönyv?
Figyelt kérdés
A 13 könyvből én 1 db-ot kaptam meg, mert a többi ELFOGYOTT! Az utánam lévő meg már egyet sem kapott, ezért állt sorba órákat.
Amiket nem kaptunk meg, majd megkapjuk kb 4 hónap múlva, addig mi magyarázkodjunk a tanároknak, minket b@sznak le..
De hogy az istenbe lehet ez, hogy elfogy a tankönyv, mikor már áprilisba leadjuk a tankönyvrendeléses papírt??
2012. szept. 1. 22:38
1/8 anonim válasza:
Rosszul rendelt az iskola vagy rosszul szállított a kiadó. Egy dolgot tudsz rosszul: nem 4 hónap múlva pótolják a hiányzó könyveket. Én kiadóban dolgozom, és azonnal lehet pótlást rendelni, nem kell 4 hónapot várni, és készlet is van mindenből.
2012. szept. 1. 22:53
2/8 anonim válasza:
kib@sznék a sulival és megvenném neten pár száz forintért a könyveket.
2012. szept. 1. 22:56
3/8 anonim válasza:
Nem kell ennyire felkapni a vizet, nem fog senki kicseszni veled...
Nálunk is volt ilyen max 1 héten belül megkaptuk mindig.
2012. szept. 1. 22:59
4/8 A kérdező kommentje:
3 év alatt 2x volt ez.
És tavaly csak 1 könyvet nem kaptam, decemberben kaptam meg.. :))
Szóval nem tudom, mit csinálnak ezek, hogy 4 hónapig nem látom a tankönyveimet.
Amúgy én is meg fogom rendelni netről, csak hát azért bosszantó ez az egész.
2012. szept. 1. 23:00
5/8 A kérdező kommentje:
De itt nem 1 héten belül kapjuk meg. Volt, akinek az angol könyve márciusban érkezett meg!!
2012. szept. 1. 23:00
6/8 A kérdező kommentje:
És de, kicseszés. Mert ha én most nem rendelem meg netről, akkor várhatok rá hónapokat, addig másoltassak valaki más könyvéből folyamatosan, mert könyvtárból emiatt NEM ADNAK könyvet, csak ha ingyenesen kapom. Ja és persze saját időm és pénzem kárán másoltassam, és járkáljak utána, hogy megjött-e már végre a könyvem.
2012. szept. 1. 23:01
7/8 anonim válasza:
Nálunk is gyakran megesett, bár nem az összes könyvvel. Általános, hogy az iskola nem mindig rendeli meg az összes könyvet, hátha valaki berendeli/megkapja máshonnan, nekik meg ott marad pár fölös. Legalább nektek felajánlották, hogy megrendelik, minket csak mindig sürgettek, hogy itt és itt vegyétek meg haladéktalanul, aztán ennek az lett a vége, hogy még mindig van a nyakamon gimiről úgy 10 könyvem, amit soha az életben nem használtam mert nem kérték a szaktanárok, és a neten is alig bírom elpasszolni őket párszáz Ftért... Dühítő, de ez van.
2012. szept. 1. 23:08
8/8 A kérdező kommentje:
Nem ajánlják fel, annyit mondanak, "hogy majd jönnek a könyvek".
Lesz@rják. Az sem szokatlan itt, amiről te beszélsz, pl jött tavaly év elején pár új osztálytárs, ahelyett, hogy segítettek volna nekik megrendelni a különleges-nehezen-beszerezhető angol könyvet, még nekik állt feljebb, hogy csórik nem találják a boltokban, mert ott csak az érettségis kiegészítés nélküli verzió kapható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!