BGF! Regisztrációs hét programja mennyire kötelező?
IX. 13.30-18.00
Beiratkozás a Neptun tanulmányi rendszerben, egyéni tanrend kialakítása, tárgyfelvétel, kurzusokra jelentkezés – szakonkénti bontásban
elég ha erre beérek?
Itt a program, annak örülök hogy az évnyitóra nem kell menni mert az egy másik napon is van :D még a tájékoztató csomaggal vagyok bajban... 8tól 9ig lesz az átvétel de kicsit furcsa nekem hogy erre csak egy óra van (ennyi embernél) annál fontos ott lenni?
tájékoztató csomag- nem tudom mi az, úgyh nem merek mondani semmit..
kar bemutatás-sztem simán kihagyható
kreditrendszer..stb...-sztem ez is, idővel megismered ezeket, kb a lényeg h összz 210 kredit kell, félélvente ajánlott 30
neptun, modulo-megismered, kitapasztalod idővel.
nyv központ-simán kihagyható
hök-felesleges
diákhitel-ha érint esetleg jól jöhet, de sztem neten is van róla info
az a beiratkozás a neptunba stb -na ezt nem értem, akkor vennétek fel a tárgyaitokat, vagy mi? Külkeren már megvolt a gólyáknak is a tárgyfelvétel
amúgy ez fontosnak tűnik, de tényleg nem tudom mi az.
De amúgy szerencsétek van, hogy csak két napra rakták az egészet, nálunk ötre annó...
de most h így végignézem amit írtam az első és az utsó programra mondtam h esetleg valami értelme lehet (igazából nem tudom mit takarnak és azért..., de ha már az elsőn és az utsón is ottlennél, akkor meg már be tudsz menni a többire is...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!