Pesti Veres Pálné gimi - tényleg kötelező a fekete tornadressz tesin?
Figyelt kérdés
Vagy csak sablonszöveg ? És ha igen, lehet valamit felvenni- naci / póló ?2012. aug. 24. 18:10
1/12 anonim válasza:
Dehogy kötelező. Bár attól függ melyik tanárnál. Nekünk jó fej tesitanárunk volt, csak a torna tananyagnál volt kötelező, de lehetett még nadrádot rávenni, a többinél gatya-póló.
Van olyan tesitanárnő, aki torna-mániás, nála úgy tudom egész évben muszáj volt, de talán meggyőzhető még ő is, hogy ha nincs torna anyag, akkor ne..
2/12 anonim válasza:
Ha torna anyag van akkor kérni fogják, de lehet rá venni pólót meg nadrágot lényeg hogy alattad legyen a dressz. Egész évben még télen szokták kérni, legalább is nekünk még kérték hogy ne fázzunk fel meg ilyenek, de egyébként teljesen mindegy milyen színű dresszetek van lényeg hogy ha kéri legyen.
3/12 anonim válasza:
Igen, kötelező. Szóval ha idejössz, akkor jobb ha beszerzed. Ja és a pólót, nadrágot felejtsd el. Kint, bent, télen-nyáron tornadresszben kell lenni. Én most leszek negyedikes már megszoktam és meg is szerettem. Néha a fiúk is velünk vannak, akkor kicsit zavaró tud lenni, de amúgy nem kell félni tőle.
4/12 anonim válasza:
Lol, te kinél vagy mégis 3.? xD
6/12 anonim válasza:
Én is rá tippeltem, más nem ilyen elvetemült.
7/12 anonim válasza:
Tényleg tanárfüggő, de ha ide akarsz jönni ne ez ijesszen el, nem ez fogja meghatározni a vpg-s éveket.
8/12 anonim válasza:
Tréningnadrágot lehet rá
felvenni
9/12 anonim válasza:
csak ha tornaanyag van és lehet rá venni gatyát és pólót. pedig mi kikaptuk a legkeményebbet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!