Milyen budapesti gimit tudnátok ajánlani?
Szia!
Én a Szent Margitot nem ajánlanám:/
Sajnos más iskolákról nem nagyon tudok de a Margit nem túl színvonalas iskola.Fegyelem nem nagyon van, úgy meg nehéz tanulni.Sajnos a diákok többsége nem igazán oda való.
Szerintem a Szent Margit sznobképző iskola,nagy hírnévvel ellenben alacsony oktatási színvonallal.
Gyere az Adyba! Én imádok ide járni, a tanárok nagyon jó fejek és magas színvonalon tanítanak, mégsem egy versenyistálló. És nagyon jó a diákélet :)
Margit fos, nem sajat dontes miatt kerultem oda.
Nem tudom mire van nagy hire... felevkor 2 jegybol osztalyoztak minket es azt is sok targybol ugy hogy elotte 2 napban irtunk dogot mert csak 1 jegyunk volt.
Raadasul rengeteg tanart elbocsajtott az uj igazgato es nagyon sok sejt maradt. Bocsanat a kivetelnek de a tobbiek nyugodtan magukra vehetik hogy xart se tanitanak es a konyvet leadni szo szerint az nem oktatas! Azt en is meg tudom tanulni sot ha kell orat is tartok belole!!!
Az erettsegire nem keszit fel, aki szorgalamsabb annak mondjuk tok nyolc mert magatol megtanulja hogy hogy kell verset elemezni, de aki nem ilyen autodidakta annak szivas...
En tulajdonkeppen konyvbol tanultam mindent kivetel biosz, kemia mert abbol nagyon jo jegyzeteket irtunk oran.
Egyebkent meg kaki.
A nyelvoktatas katasztrofalis.
A kozosseg fokent kinyaltseggu drogos ujgazdag kolykokbol all akik kilepve az iskola kapujan xarra se viszik mert eletkeptelenek ahhoz hohy azokat az anyagiakat amiket anyu-apu a segguk ala tolt ok meg tudjak maguk szerezni.
Szoval ennyit errol.
En elegge utaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!