Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen budapesti gimit tudnáto...

Milyen budapesti gimit tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most leszek tizedikes, de jövőre szeretnék átjelentkezni egy másik suliba, valahova Budapestre. Érdekelne a véleményetek a Szent Margit Gimiről. Milyen a közösségi élet? Milyenek a diákok/tanárok? Mennyire színvonalas az oktatás? Esetleg tudnátok még ajánlani valamilyen másik gimit? 16/L

2012. aug. 31. 23:07
 1/8 anonim válasza:

Szia!

Én a Szent Margitot nem ajánlanám:/

Sajnos más iskolákról nem nagyon tudok de a Margit nem túl színvonalas iskola.Fegyelem nem nagyon van, úgy meg nehéz tanulni.Sajnos a diákok többsége nem igazán oda való.

2012. szept. 4. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha színvonalas oktatásra vágysz, gyere a Szent Lászlóba. Kellőképpen erős iskola, ugyanakkor nem "versenyistálló", mint pl. a Fazekas. És nagyon sok tagozat van, bár így az átjelentkezésnél valószínűleg csak a speciális angolra, az emelt angolra vagy az emelt németre lenne esélyed bejutni.
2012. szept. 4. 23:35
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget :)
2012. szept. 5. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem a Szent Margit sznobképző iskola,nagy hírnévvel ellenben alacsony oktatási színvonallal.

Gyere az Adyba! Én imádok ide járni, a tanárok nagyon jó fejek és magas színvonalon tanítanak, mégsem egy versenyistálló. És nagyon jó a diákélet :)

2012. szept. 26. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Margitba NE menj!
2012. nov. 8. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

Margit fos, nem sajat dontes miatt kerultem oda.

Nem tudom mire van nagy hire... felevkor 2 jegybol osztalyoztak minket es azt is sok targybol ugy hogy elotte 2 napban irtunk dogot mert csak 1 jegyunk volt.

Raadasul rengeteg tanart elbocsajtott az uj igazgato es nagyon sok sejt maradt. Bocsanat a kivetelnek de a tobbiek nyugodtan magukra vehetik hogy xart se tanitanak es a konyvet leadni szo szerint az nem oktatas! Azt en is meg tudom tanulni sot ha kell orat is tartok belole!!!

Az erettsegire nem keszit fel, aki szorgalamsabb annak mondjuk tok nyolc mert magatol megtanulja hogy hogy kell verset elemezni, de aki nem ilyen autodidakta annak szivas...

En tulajdonkeppen konyvbol tanultam mindent kivetel biosz, kemia mert abbol nagyon jo jegyzeteket irtunk oran.

Egyebkent meg kaki.

A nyelvoktatas katasztrofalis.

A kozosseg fokent kinyaltseggu drogos ujgazdag kolykokbol all akik kilepve az iskola kapujan xarra se viszik mert eletkeptelenek ahhoz hohy azokat az anyagiakat amiket anyu-apu a segguk ala tolt ok meg tudjak maguk szerezni.

Szoval ennyit errol.

En elegge utaltam.

2012. nov. 17. 16:54
 7/8 anonim ***** válasza:
57%
Bocs a szornyu irasert, telefonrol vagyok, de gondolom ertheto hogy mit akartam irni :)
2012. nov. 17. 16:55
 8/8 A kérdező kommentje:
tökéletesen, köszi a választ :) Már biztos, hogy nem megyek oda
2012. dec. 5. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!