Gimnazista vagyok, szerintetek ez milyen tanulmányi eredmény?
szerintem az már jó dolog, ha tisztába vagy a képességeddel és már célt is tűztél ki.
szerintem simán lehet még 4,8-as átlagod is!
szorgalom kell és meglesz, szerintem képes vagy rá! hajrá!
írd fel egy lapra az összes tantárgyadat és tűzd ki hogy hányas szeretnél belőle kapni és az motiváljon! :)
nálunk az összes fiú kivéve egyet azért küzd hogy ne bukjanak meg
örülök hogy te abba a kategóriába vagy akiket érdekel a tanulmányi eredményük és tesznek azért hogy jó tanulók legyenek
a 10.-es átlagod olyan borzalmas, főleg hogy gimibe jársz ami ugye nehezebb mint pl egy szakközép
hajrá és így tovább
ha foglalkozol vele meglesz az a négyes (ne arra gondolj hogy jaj tavaly nem sikerült - új év egy új üres ellenőrzőbe amibe én is szeretnék jó jegyeket)
én közgazdasági szakközépbe járok és a kilencedikes átlagom 4.6 lett 16/l
Melyik IQ tesztet töltötted ki? Egyébként tök mindegy. Mint látod, ha az intelligencia nem párosul kellő szorgalommal, akkor az eredmény 3,78. Nálam is így volt ez, és nem, szerintem ez nem jó eredmény. Miből gondolom? Több dologból.
1.: Én azt hallgattam éveken át 4 feletti átlaggal: "Te ennél sokkal többre lennél képes". Tanároktól, anyámtól.
2.: Te magad is érzed, hogy ennél többet tudnál kihozni magadból.
jaj bocs azt akartam írni hogy a 10.-es bizonyítványod NEM olyan borzalmas hogy ezen rágódj
jó lett az is
így tovább
előző
Köszönöm a sok pozitív hozzászólást, véleményt ! :)
Szorgalom kell tudom, idén bele kell húznom, ahogy mondtátok.
Az IQ önmagában semmi, ha nem párosul kreativitással, és rendszerező intelligenciával, akkor önmagában nem ér semmit, mert nem leszel tőle okos.
Ez csak egy szám, amivel vagizni lehet, és ennyi. A pszichológusok nem ezért alkották meg, hanem azért, hogy patológiás eseteket tudjanak ezzel mérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!