Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gimnazista vagyok, szerintetek...

Gimnazista vagyok, szerintetek ez milyen tanulmányi eredmény?

Figyelt kérdés
9. be 4,18 volt az átlagom, viszont 10. be már csak 3,78 sajnos. Nem voltam elégedett magammal, úgy érzem nem tettem meg mindent. Idén 4-esre szeretném magam visszaküzdeni. Mit gondoltok, gimnáziumba azért ez már jó eredmény? Továbbtanulni szeretnék, IQ tesztet is kitöltöttem, 124-es értéket adott ki. 18/F
2012. aug. 31. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az már jó dolog, ha tisztába vagy a képességeddel és már célt is tűztél ki.

szerintem simán lehet még 4,8-as átlagod is!

szorgalom kell és meglesz, szerintem képes vagy rá! hajrá!

írd fel egy lapra az összes tantárgyadat és tűzd ki hogy hányas szeretnél belőle kapni és az motiváljon! :)

2012. aug. 31. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

nálunk az összes fiú kivéve egyet azért küzd hogy ne bukjanak meg

örülök hogy te abba a kategóriába vagy akiket érdekel a tanulmányi eredményük és tesznek azért hogy jó tanulók legyenek

a 10.-es átlagod olyan borzalmas, főleg hogy gimibe jársz ami ugye nehezebb mint pl egy szakközép

hajrá és így tovább

ha foglalkozol vele meglesz az a négyes (ne arra gondolj hogy jaj tavaly nem sikerült - új év egy új üres ellenőrzőbe amibe én is szeretnék jó jegyeket)

én közgazdasági szakközépbe járok és a kilencedikes átlagom 4.6 lett 16/l

2012. aug. 31. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Melyik IQ tesztet töltötted ki? Egyébként tök mindegy. Mint látod, ha az intelligencia nem párosul kellő szorgalommal, akkor az eredmény 3,78. Nálam is így volt ez, és nem, szerintem ez nem jó eredmény. Miből gondolom? Több dologból.

1.: Én azt hallgattam éveken át 4 feletti átlaggal: "Te ennél sokkal többre lennél képes". Tanároktól, anyámtól.

2.: Te magad is érzed, hogy ennél többet tudnál kihozni magadból.

2012. aug. 31. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

jaj bocs azt akartam írni hogy a 10.-es bizonyítványod NEM olyan borzalmas hogy ezen rágódj

jó lett az is

így tovább

előző

2012. aug. 31. 22:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok pozitív hozzászólást, véleményt ! :)

Szorgalom kell tudom, idén bele kell húznom, ahogy mondtátok.

2012. aug. 31. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az IQ önmagában semmi, ha nem párosul kreativitással, és rendszerező intelligenciával, akkor önmagában nem ér semmit, mert nem leszel tőle okos.

Ez csak egy szám, amivel vagizni lehet, és ennyi. A pszichológusok nem ezért alkották meg, hanem azért, hogy patológiás eseteket tudjanak ezzel mérni.

2012. aug. 31. 23:02
 7/8 anonim ***** válasza:
én 4,2vel mentem gimibe, itt a gimi 9.ben 4,7 10.ben 4,8 11.ben 4,9 voltam:DDD most jön a 12. most az 5 következne :D majd kiderül:D amúgy szerintem annyira nem rossz az átlagod, de hajrá:D ha csak órán figyelsz, már az is elég:)
2012. szept. 1. 20:49
 8/8 anonim válasza:
100%
én 9.be félévkor megbuktam kémiából. ez adott egy pofont azóta egyre jobban tanulok sajnos kémiából 2esnél jobbat nem tudtam kihozni de tavaly év végén még így is 4.5ös átlagom volt:) szóval szerintem minden lehetséges ha elhatározod h megtudod csinálni(: (két emeltszintű érettségire készülök idén)
2012. szept. 5. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!