Egyetemen (főleg orvosin) milyen típusú nők/lányok vannak? Etek közül ki a legvonzóbb párkapcsolat szempontjából?
Figyelt kérdés
Úgy értem, vannak tanulósabbak, vannak ribancok, meg még kik? Nagyon strébernek számít az, aki tanul sokat egyetemen?2012. aug. 28. 17:04
1/4 anonim válasza:
Orvosin az évfolyam kb 60%-a lány, szóval sok jelleműek a lányok. Legalábbis első évben, onnantól a buták kiesnek.
Utolsó kérdésre: az a normális, ha valaki sokat tanul orvosin, mivel elég nehéz egy szak, kevés tanulással aligha lehet túlélni már az első évet is.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam: nem fognak kinézni, ha tanulós vagyok :D Köszönöm ;)
2012. aug. 28. 17:20
3/4 anonim válasza:
Elsőben én is ettől féltem. Voltak olyan csoporttársaim akik még arra sem vették a fáradtságot hogy visszaköszönjenek. Mint valami plázacicák. Aztán jöttek az első demók, és mikor 1-nél jobb jegyet nem értek el és rájöttek vannak csoporttársaik akiktől lehet kérdezni, lehet együtt tanulni, egymást segíteni, stb, teljesen megváltoztak. Volt akivel egy idő után tök jó barátnők lettünk. Tanulni kell mert még az fél évig sem jutsz el. Persze mellette (ha van időd) lehet bulizni, pasizni, stb.
4/4 anonim válasza:
Ennek mi köze a közoktatáshoz? Kicsit eltévesztetted a kategóriát.
Egyébként még vidéken is egy évfolyamon van 150-200 ember, Pesten 400. Ha ennek 60%-a lány, akkor szerinted ott csak és kizárólag egyféle típus van? Hát azért ennyi ember között akad mindenféle...
Vannak bulizósak, vannak ribancok, vannak tanulósak, vannak átlagosak, vannak szépek, vannak csúnyák, vannak fiatalabbak, vannak idősebbek, vannak okosabbak, vannak kevésbé okosak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!