Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz párkapcsolat szempontjából, vagy úgy mellesleg?
Figyelt kérdés
Ma divat ezeket a mai sláger zenéket hallgatni ami engem nem nyűgöz le. Nem a külsőmmel van a baj, azzal semmi bajom. Sokan mondják hogy fresh vagyok xD. Na szóval és jobban szeretem a Beatles-t, Wagner-t, Mozart-ot, Rossini-t, Bizet-et vagy ilyen komoly zenét, esetleg valami jó kis Beatles-t vagy ilyen régebbi rock 'n rollokat amiket jól lehet gitározni :D. Szóval ez gáz? Nem szeretném hogy emiatt ne járjon velem egy lány :S.
16/f
Ha rossz a helyesírásom elnézést.
2012. jan. 13. 22:19
2/16 anonim válasza:
nem gáz!!
De a wowozást fejezd be k*rva gyorsan
3/16 A kérdező kommentje:
xDDDDDDD, honnan tudtad xD?
2012. jan. 13. 22:21
4/16 anonim válasza:
nem gáz, nekem a rolling stones a kedvencem 21L
6/16 A kérdező kommentje:
A palák csicskák, és ha odáig fajulna az unalom hogy wowozzak akkor 57es mage, NEM EREDETI. Amúgy zenélni szoktam
rengeteget.
2012. jan. 13. 22:25
7/16 anonim válasza:
Csicskák? Lehet tápolni őket mint állat, tanknak a legjobb, és még gyógyítani is tud. A legjobb szerepjáték karakter szvsz, bár elfogult vagyok. Mindíg Palát indítok:DD
8/16 anonim válasza:
mint említettem, sürgősen le kell állni vele
10/16 zseni001 válasza:
Nem gáz, én meg orgonálok, meg még két hangszeren tudok valamennyire, meg Bachot, Hans Zimmert hallgatok, ha ez nem tetszik egy lánynak, akkor arra nincs mit mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!