Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz párkapcsolat szempontjából, vagy úgy mellesleg?
Ma divat ezeket a mai sláger zenéket hallgatni ami engem nem nyűgöz le. Nem a külsőmmel van a baj, azzal semmi bajom. Sokan mondják hogy fresh vagyok xD. Na szóval és jobban szeretem a Beatles-t, Wagner-t, Mozart-ot, Rossini-t, Bizet-et vagy ilyen komoly zenét, esetleg valami jó kis Beatles-t vagy ilyen régebbi rock 'n rollokat amiket jól lehet gitározni :D. Szóval ez gáz? Nem szeretném hogy emiatt ne járjon velem egy lány :S.
16/f
Ha rossz a helyesírásom elnézést.
Miert lenne gáz?Merj kilépni a csordábol és vállald fel azt ami Neked tetszik.Nem kotelezo alkalmazkodni a divathoz.Keress olyan lányt akinek szintén ez tetszik vagy aki ezt elfogadja.Ha feladod az egyéniségedet és az zlésedet csak azért hogy valami csitri szoba álljon Veled és "in" legyél akkor meg fogod bánni:
1)boldogtalan leszel mert Te nem így akartad(mint amikor a csokitortát szereted de tomod magadba a citromosat amit utálsz de az a divatos)
2)soha egyetlen lány se fog tisztelni ha látja hogy miatta képes vagy megtagadni saját magadat
2)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!