Jogos az, hogy nem veszi át a körzeti iskola a fiamat, mondván hogy nincs már hely?
Figyelt kérdés
Vidékről jöttünk át egy másik kisvárosba,állandó lakcím nincs mert albérletben lakunk.(Albérleti szerződéssel tudom igazolni)
Az igazgatónő azt mondta,hogy nem tudja átvenni a gyereket mert kell az állandó lakcím!Aztán pár perc mlva közölte hogy ha sikerül is állandóra bejelentkeznünk,akkor se tudja felvenni mert nincs pár szék és pad az osztályban,konkréten nem tudja leültetni a gyereket.Ezt szó szerint így mondta!Én h...e meg nem szóltam semmit.Azt mondta,próbáljam meg másik suliba.....Jogos ez?
2012. aug. 28. 15:38
1/2 anonim válasza:
Van másik suli a településen? Lehet, hogy kell állandó lakcím azt nem tudom. De ha meg van a lakcím és nincs a városba más iskola elvileg kötelesek ált.isi.-be felvenniük kivéve akkor ha más helyre akarja járatni a gyerekét. /mondjuk dolgozik egy másik településen nem ott ahol élnek és a másik településre járatja a gyerekét mondván, hogy úgy kényelmesebb/
2/2 anonim válasza:
Fordulj a fenntartotthoz, gondolom az az önkormányzat. Ilyent nem csinálhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!