Ha a táskádba már nincs hely, hova rakod azokat a cuccokat amik még kelleni fognak a nap során (étel, ital)?
Figyelt kérdés
nem tudom, hogy mibe rakjam. a műanyag szatyor az olyan ízléstelen, a papírtáska(zara) meg olyan műmájer....:\\2012. aug. 19. 17:01
1/16 A kérdező kommentje:
bocsi, elírtam: *táskádban
2012. aug. 19. 17:01
4/16 A kérdező kommentje:
egy szendvicset beleraksz a gatyádba? vagy esetleg iratokat?
...
2012. aug. 19. 17:26
5/16 anonim válasza:
Nem szoktam magammal annyi cuccot vinni, hogy ne férjen bele a táskába.
6/16 anonim válasza:
azért én azt mondom h lehetetlen h egy nyomorult szendvics ne férjen be:D
7/16 anonim válasza:
hú hát én mindig úgy csinálom hogy legyen hely benne
8/16 A kérdező kommentje:
u nekem soha sem elég... 1literes jana víz, egy starbucks tumbler tejeskávéval, plusz még néha kaja, aztán a könyvek,füzetek, pénztárca,tolltartó, uhh.
2012. aug. 19. 17:46
9/16 anonim válasza:
-vegyél nagyobb táskát
-vegyél egy mappát,amibe átraksz néhány füzetet és a kezedben viszed
-vidd a Jana vizedet kézben
10/16 anonim válasza:
Az igen, azt azért ki kell emelni, hogy jana víz meg starbucks tumblr, ez a legfontosabb... Vegyél vagy nagyobb táskát, normális iskolatáskát, ne egy kis szütyőt vagy vigyed kézben a vized...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!