Ha a táskádba már nincs hely, hova rakod azokat a cuccokat amik még kelleni fognak a nap során (étel, ital)?
Figyelt kérdés
nem tudom, hogy mibe rakjam. a műanyag szatyor az olyan ízléstelen, a papírtáska(zara) meg olyan műmájer....:\\2012. aug. 19. 17:01
11/16 geobarbi válasza:
ja, a zara szatyor műmájer, a sztárbáksz mehet.
12/16 A kérdező kommentje:
tudtam ,hogy az italok márkáját valaki megemlíti majd!:D a formája miatt írtam, mindkettő elég vastag.
2012. aug. 19. 18:44
13/16 geobarbi válasza:
örülnék, ha ez lenne a legnagyobb problémám. vegyél egy nagyobb táskát.
14/16 anonim válasza:
Mivel lány vagyok, ezért azt gondolom, hogy egy női táskába az fér bele, amit bele akarok tenni :D Még akkor is, ha ehhez az egészet át kell pakolni (Tudom, hogy a nemedet nem írtad. Ha fiú vagy, kérd meg a lánytestvéred, tuti talál a táskában helyet.)
15/16 anonim válasza:
Több elméletem is van:D Egyik hogy bepaszírozom akár úgy hogy ráülök a táskára. A másik meg hogy nem viszek kaját maj veszek suliban és meg is eszem azonnal. De az első valószínűbb. :D
16/16 anonim válasza:
Nekem rendes iskola táskám van ha bele pakolnám az összes könyven(19 db) tolltarto,füzetek még akkoris bele férne a kajám pedig nem nagy a táskám rendes hátitáska méret. Amugy én kaját nek szoktam vinni mert menzás vagyok innivalót is csak nagy ritkán viszek akkor is csak egy 0.5literest. Nem tudom hogy milyen táskád van amibe nem fér bele talán oldaltáska? Na mindegy. Vegyél egy nagyobbat vagy mit tudom én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!