Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Bajnak számít ha nincs meg a...

Bajnak számít ha nincs meg a 3O kreditem, csak 16 egy félévben?

Figyelt kérdés
3.éves vagyok SZTE-n, BA-n, és most már csak a minor tárgyaim maradtak. A választható tárgyakat már teljesítettem, és most azért aggódom, hogy átpakolnak költségesre, ha nem teljesítem amit kéne. Előző félévben pl. 38 kreditem volt és általában eddig mindig 3O kredit fölött teljesítettem. Nyugtassatok meg, hogy nincs miért aggódjak! Köszi!

2012. aug. 26. 18:42
 1/2 anonim ***** válasza:

nem értem mi a gond...30 kredit kell 1 tanév során h ne pakoljanak át költségesre. nem pedig 30 kredit 1 félév alatt...

az egy másik dolog h például 6 félév alatt 180 kreditet kell teljesíteni (az félévente 30at jelent).

2012. aug. 26. 18:44
 2/2 anonim ***** válasza:
A két év alatt ránézhettél volna a TVSZ-re; nem, ebből nincs gond. Tanácsként adják az átlag 30 kreditet, de ha egy félévben nincs meg, az nem gond.
2012. aug. 26. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!