Segítséget kérnék, taníthatok-e középiskolában? Ha a tanítani kívánt tantárgyból főiskolai diplomám van, és Pedagógia szakból egyetemi. Eddig azt mondták, hogy taníthatok, de megváltozott törvények miatt nem. Kerestem a törvényt, de nem találom. A.
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 15:58
21/25 A kérdező kommentje:
Hát igen, kell az az 1 év, bár alig akarnak elengedni...
Még az 1 év is soknak tűnik, nekem, de meg kell tennem ezt a lépést, mert januártól annyi, meg egy bambi, mehetnék amerre látok, mikor állami fenntartásba kerül a suli.
Eddig elég volt más szakból egyetemi, de már nem.
Mindenkinek azt javaslom, hogy tanuljon tovább, még ha nem is engedik, nálam még nem dőlt el, hogy elengednek-e.
Jó nem?? 1hét múlva tanítás, és 2 hét múlva suli nekem is...
2012. aug. 27. 22:55
22/25 anonim válasza:
Én baromira nem akarnék menni, de ha kell hát megyek. Csak azt nem tudom,hogy mikor fogok tudni.. ugyanis a szakom egyetemiét 3 éve nem indították... ki tudja idén lesz-e?
23/25 A kérdező kommentje:
Csodás! Aki menne, nem engedik, akinek kell mennie nem indul a szak... nagyon jó! :(
Most kitalálták, hogy fizessem ki a helyettesítésemet. ??? Na??? Kinek milyen jó munkahelye van???
2012. aug. 28. 18:14
24/25 anonim válasza:
Miért fizetnéd? A helyettesítést a munkaadónak kell megoldania.. lehet ebből munkaügyi bíróság lesz?
25/25 A kérdező kommentje:
Ki tudja?? :) Lehet! Látod, nem vagyok csókos, nekem nem lehet akármit, sőt, semmit... csak dolgozni, ingyen megtenni dolgokat az iskolának... de, hogy én kapjak valami kis segítséget, azt már nem. Vagyis azt mondták, ez a segítség, így el tudnak engedni, de csak januárig, mert utána váltás lesz..
2012. aug. 29. 02:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!