Jelentkezhetek így pótfelvételire? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval felvettek a Georgikon egyetemre gyógy-és fűszernövény szakra.Csakhogy nem igazán erre pályáztam hanem a kertészmérnökire viszont azt csak államilag finaszírozotton jelöltem meg.Most szeretném beadni pótfelvételi kertészmérnökire költségtérítésese.Lehet így hogy már felvettek a gyógynövényre????2009. júl. 25. 12:59
2/10 anonim válasza:
Mivel felvettek vhová, ezért nem.
3/10 A kérdező kommentje:
és úgy nem lehet hogy mindekttőre felvesznek és az egyikben halasztok???
2009. júl. 25. 13:09
4/10 anonim válasza:
Első vagyok. Ez így nem igaz. Felvételizhet... Mert főleg az új felvételi eljárás szerint sem azt mondják, hogy "felvételt nyert", hanem "besorolást nyert". Gyakorlatilag, míg be nem iratkozik, nem vették fel, csak fenntartják neki a helyet. De bővebb információt kaphatsz erről telefonon. A felvi.hu-n kinn vannak az elérhetőségek.
5/10 anonim válasza:
Csak az pótfelvételizhet, aki:
-Februárban nem adott be jelentkezési lapot
-Vagy nem vették fel sehová.
Nem igaz, hogy nem lehet olyat jelölni,ahová, ha felvesznek, szívesen mennétek. Elveszitek másoktól a helyet, aztán jön a nyavalygás..
/Nem,engem nem érint az idei felvételi, már végeztem./
6/10 anonim válasza:
Sztem próbálj meg félévkor vagy első év után átjelentkezni a kertészmérnökire! lehet sikerül!szeptemberben érdeklődd meg mik a lehetőségek!
De amúgy most tényleg nem adhatsz be pótfelvételit!
7/10 A kérdező kommentje:
hát a papolásra kösz nincs szükségem.szerintem a jelentkezők nagy része úgy van vele,hogy végső esetre megjelöl valamit.Van kedvem ehhez mert a két szak szorosan kapcsolódik..Szóval kösz de elég lett volna a kérdésre válaszolni.
2009. júl. 25. 14:48
8/10 anonim válasza:
Mi az, hogy papolás???? Már ne is haragudj, de az illető csak SEGÍTENI akart Neked, ezért adott egy tippet, hogy hogyan kerülhetnél át arra a szakra, ahová tényleg szeretnél menni. Lehet, hogy most kicsit feszültebb vagy az átlagosnál, de azért fogd vissza magad, és ne olyanokon töltsd le, akik kicsit sem tehetnek arról, h nem vettek fel.
9/10 anonim válasza:
14:48-as vagyok.. Ahogy néztem a felvin, ez a gyógy-és fűszernövény szak ráadásul felsőfokú szakképzés. ha elvégzed a 2 évet sztem lesz pár tárgy, amit majd be tudsz számítani, ha felvesznek kertészmérnökire. A felsőfokú szakképzésért jár többletpont is. Sose bánkódj, minden oké lesz!
10/10 A kérdező kommentje:
11:14...már bocs de én annak írtam a papolást,aki azon akart kioktatni hogy olyanra jelentkezzek,amit szeretek.Aki segített annak annak megköszönöm...és hogy visszafogom e magam az kösz de az én dolgom!!!!
2009. júl. 26. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!