Származhat valakinek gondja abból a főiskolás évei alatt, hogy nem ment el a gólyatáborba?
Az a hátrányod fog számrazni belőle, hogy megfosztod magad 1 hét szórakozástól, bulizástól, egy csomó jóarc megismerésétől. Ha te nem vágysz erre, akkor nem, én semmi pénzért nem hagytam volna ki a miénket és még most is visszamennék akár dupla pénzért is, mert egy örök élmény egy ilyen.
Szivatni nem fog senki, hisz nem is fog téged ismerni senki, mindennkinek lesz már ismerőse
Remélem nem, mert én sem mentem:)
És nem izgat ha bajom lesz belőle...örülök hogy bekerültem egyetemre, hogy kolit kaptam...így is havi egyszer tudok majd hazajárni...nem hogy közel 25 ezret adjak 4-5 nap piálásért...
Nem félek ha nem fog ismerni senki, majd megismernek...
Igen, egy élményről lehet lemaradok, na és? nem lehet minden jó és szép...ilyen az élet.
én inkább attól félek milyen szobatársaim lesznek...:D
Szivatni fognak, ha infantilis idiótákkal van tele a szakod.
Egyébként semmi nem lesz; a gólyatábor egyáltalán nem olyan nagy szám, nem annyira tud közösséget kovácsolni ekkora embertömegnél. Nálunk pl. inkább ciki volt, ha elmentek, de utólag kiderült, hogy egy rakás sz*rért fizettek ki nem kevés pénzt. :)
Nos, nálunk csak 13 a tábor évek óta (6 nap), ennyit szerintem simán megér. 20-25-öt én sem adnék érte, pedig nagyon jó élmény volt és minden évben visszamegyek. :)
Nagy hátrányod nem lesz belőle. Annyi, hogy amíg a táborban megismerkednek a gólyák, akár már ott kialakulnak haveri társaságok, addig te kisebb hátránnyal indulsz ilyen szempontból, de abszolút nem leküzdhetetlennel.
Ami méginkább hátrány, hogy nem fogsz segítőkész felsőbb évesekkel találkozni, akik segítenek, ha problémád akad, akár tanulmányi jellegű, akár egy jó pizzázó telefonszámával (:D).
Ez is behozható, csak hátránybó. Az én haveri társaságom ott alakult ki a táborban, azóta is összejárunk és idén is mindannyian megyünk "gólyát avatni". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!