Hogyan tudnék kollégiumba menni?
Elköltöztünk, és a sulimnak nincsen kollégiuma, lehet külön menni kollégiumba? Már mint vannak olyan kollégiumok ahova bármilyen tanuló mehet független attól hogy melyik szakközépiskolába jár? Vagy mindegyik kolesz ilyen? Általában mennyit kell havonta fizetni a kollégiumért? Valaki segítsen most először megyek koleszba...
Az ilyen jobb kollégiumok (nem tudom mi számít rossznak meg jónak, mert nem voltam még kollégiumban ahogyan azt feljebb említettem) tehát jónak pl. nincsenek lopósok, a kollégiumban szoktak úgymond "eltűnni" dolgok azaz ellopják? Tehát mennyi havonta az olyan kollégium, ami kultúrát, tiszta, nincs lopós? És esetleg sok jó csaj van? :D
Olyan koleszok érdekelnének, amik a IV. kerületben van, vagy ahhoz közeli kerületekben, mivel ott van a sulim.
Kicsit sok a kérdés, de mint írtam, most megyek először kollégiumba...Ja vagy várjam meg a szeptembert és kérdezzem meg az of-t hogy mint van hogy van, vagy én is eltudom intézni az of nélkül is?
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!