Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Felvettek Pécsre egyetemre,...

Felvettek Pécsre egyetemre, de már nem akarok olyan messze menni (családi, magánéleti okokból). Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Most az indítékaimat nem akarom boncolgatni, gazdasági válság, halál, betegség, ennyi legyen elég. Inkább maradnék Pesten, ami fél óra út, nem négy.

PTE - FEEK - Andragógia - ANA (418 pont)

2009. júl. 24. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mész beiratkozni augusztus végén-szeptember elején. Hívd fel a sulit (honlapon megtalálod a számot), hogy mit tehetsz ilyenkor. De nem gondolod, hogy inkább halasztanod kellene? Ki tudja, lehet, hogy egy év múlva már úgy gondolod, hogy oda akarsz járni. Addig meg dolgozhatsz, vagy elkezdhetsz egy szakmát.
2009. júl. 24. 13:08
 2/4 anonim válasza:
100%
Nem kell elmenni beiratkozásra. Vagy felhívod őket, és lehet, hogy tudsz halasztani 1 évet (1 évig passziváltatod magad), hátha akkor jobb lesz a helyzeted. De Pestre már csak jövőre tudsz jelentkezni, ugyanis ha már valahova felvettek, akkor pótfelvételivel nem tudsz újrajelentkezni. Esetleg OKJ-s képzésen tudsz részt venni addig.
2009. júl. 24. 13:10
 3/4 anonim válasza:
100%
Bocsánat, 2. vagyok, és még nem láttam akkor az első válaszát, amikor írtam a sajátom. Mert dettó ugyanaz:D
2009. júl. 24. 13:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nem hiszem, hogy meggondolnám magam, ha csak nem múlik el drága szülőm rokkantsága. Így semmiképp sem hagynám itt, tehát a halasztás nem jó.

Pótfelvételi kizárva, ezt jó tudni. Esetleg tud valaki tapasztalatból / biztos forrásból valami információt adni a keresztféléves jelentkezésekről, illetve átjelentkezésről?

2009. júl. 24. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!