Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha nem fejezem be a sulit, mi...

Ha nem fejezem be a sulit, mi történik? Hallgatói szerződés (kötelező) aláirása esetén.

Figyelt kérdés
Idén kezdem a sulit,de elgondolkodtam mi van ha nem tudom befejezni valamilyen okból? Állami finanszirozásban leszek.Azt tudom hogy utána elvileg nem lehet külföldre menni,de ha nem fejezem be? Akkor fizetni kell vagy mi történik?
2012. aug. 22. 10:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Benne van a szerződésben. Ki kell fizetni az addig letanult féléveket. Szóval ha otthagyod vagy kirúgnak akkor bizony fizethetsz, mint a katonatiszt.
2012. aug. 22. 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen fizetned kell.
2012. aug. 22. 11:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez a szerződés valahol elolvasható? Illetve minden szakra igaz? erről tudtok valamit?
2012. aug. 22. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Elolvasható, sőt már fenn van a személyre szabott változat mintája is. Minden államilag támogatott szakra vonatkozik. Felvi.hu személyes ügyintézés pont alatt találod a "saját" példányod.

De itt az általános minta: [link] (az első mintát nyisd meg)

2012. aug. 22. 12:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ez nagy segitség volt:) Nem tudtam hol s hogyan keressem..
2012. aug. 22. 14:42
 6/7 anonim válasza:
Én úgy értelmeztem, hogy a megkezdett félévek ösztöndíj összegének a felét kell visszafizetni. Tehát ha egy félév 190.000 forint, és egy félév után hagynám ott, akkor 95.000 forintot kéne visszafizetni. Szerintetek?
2012. aug. 29. 14:31
 7/7 anonim ***** válasza:
a katonatiszt úgy fizet, hogy nem fizet !!!!!
2012. okt. 4. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!