Főiskolán honnan tudom, hogy melyik tárgyakat kell teljesítenem?
Figyelt kérdés
Neptun van, ott kiírja a tárgyakat, de az marha kevés ahhoz, hogy 30kredit/félév meglegyen. De a fő kérdésem ugye az lenne, hogy a fő szakomból 120 kreditet kell gyűjtenem összesen a suli alatt, de azt hol közlik, hogy miket?2012. aug. 21. 18:13
1/2 anonim válasza:
Mintatanterv, tantárgylista, tájékoztató könyv stb...
2/2 A kérdező kommentje:
Anno kaptunk egy tájékoztató cd-t, ez az alap, de ehhez képest tök más nevű, más kódú tárgyakat hoz a Neptun, és a kreditek is megváltoztak. Ja, és néhány kötelező átfokozódott szabadon választhatóvá, nagy nehéz sz.r, soha nem is választottam volna, de még akkor úgy volt, hogy kötelező. Attól félek, hogy a suli végén közlik, hogy plusz még egy félévet maradnom kell, mert x, y tárgyat nem vettem fel.
2012. aug. 21. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!