Mit foglal magába ez a csodálatos és manapság oly divatos szakma?
Kérdésem 3szakmára irányulna,melyekről most tudtam meg,hogy elég sokan végzik el,nagyon divatos,nagyon menő szakma.
A diákhitel is felvehető rá(mert ugye ez ma lényeg és miután felvettük 5év alatt a 2mistit,munkát nem kapunk,így majd jönnek a szülők,vagy lequrvuljuk mint jónéhányan teszik)
Bocsánat elkanyarodtam.
Szóval az érdekelne,hogy a Wellness-manager és a Wellness-oktató mitől ennyire divatos?
És úgy igazából mi az amit ők csinálnak?
A amnager részéről még van is halvány lila gőzöm,viszont az oktató az mit oktat?
Mert most vagy nekem vannak nehézségeim magyarral,vagy az oktató tényleg azt jelenti,hogy tanít neked valamit.
Mondjuk a kőműveseknél megtanít vakolni,falazni.A festőknél tapétázni,glettelni.Az autószerelőknél szerelni.
Na most én azt nem értem,hogy miután elmentem gy wellnsee szállodába ott a wellness-oktató mit fog velem csinálni?
Mit fog nekem oktatni,mit fog megtanítani?
Most én ezt úgy képzelem el,hogy megyek bele mondjuk a medencébe és szól,hogy figyelj már ne a bal lábaddal lépj bele hanem a jobbal mert a bal oldaladon van a szíved és a hidegvíz ott jobban felmegy???Vagy mit?Hogy ne mártózz bele nyakig mert a nakadon vékonyabba bőr jobban felázik és fájni fog.?
Mi az amit tanul egy wellness-oktató?Úgy értem oda kell matek,fizika,meg ilyenek?
Mitől van az,hogy a wellness iparba szóló szakmával többen végeznek éves szinten mint pék szakmunkásként?
Manapság többen járnak wellnessezni 100ezerért,mint aháynan kenyeret vesznek?
Mikor fogalmazódik meg valakiben,hogy ő wellness-oktató akar lenni?Tehát már van olyan alsótagozatos gyerek akitől ha kérdezik,hogy mi akar lenni,akkor ő azt mondja,hogy wellness-oktató?
Igen láttam,de azok fittness oktatók,ez a vízben ugrálás is az egyik alfaja ennek a sportágnak.
A fittness-oktatót azt értem és elfogadom,megtanít tökéletesen a gyakorlat kivitelezésére és ezáltal több zsír ég.
Én még mindig a wellness-oktatóra vagyok kíváncsi.
Attól, hogy attak neki egy másik nevet de lényegében ugyan az. Mint a sportszervező, rekreáció ezek mint hasonló foglalkozások, csak más néven.
Én értem.Csak már azt nem értem,hogy mi köze a wellnessnek a fittnesshez.Az egyik egy sport,a másik pedig egy "szállás forma"
Van ugye a kemping hotel,meg van a wellness hotel.
Ezt,hogy sikerült összeboronálni a fittnessel?
"A diákhitel is felvehető rá(mert ugye ez ma lényeg és miután felvettük 5év alatt a 2mistit,munkát nem kapunk,így majd jönnek a szülők"
Mondjuk a diákhitel ugyan olyan hitel mintha lakásra venné fel, kibújni nem tud alóla vissza kell fizetnie.
Általában wellness hotelekben van ilyen ugri bugri így hozták össze.
Persze,h nem tud és ekkor jönnek a szülők,vagy a csajoknál az erotikus szolgáltatás.
Tudod a sok "egyetemista"lny kényeztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!