Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Corvinuson hogy vannak az...

Corvinuson hogy vannak az órák és a szünetek beosztása?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy az órák 80 percesek, de mennyi szünet van, és hánykor kezd az első óra?
2012. aug. 20. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Noha én nem oda járok de feltételezem nem más a rendszer 2 egyetem között, de olyan nincs, hogy "szünet". Egy óra lehet 1-2-3 órás is, tárgy függő és általában egészkor vagy negyedkor kezdődnek ez tanártól függ mikor akarja kezdeni.

Itt voltaképpen lehet egy kis szüneted ha egyik óra egészkor ért véget és következő negyedkor kezdődik, de olyan nincs egyetemen, hogy kicsöngetnek és szünet van mindenkinek :D Valamint az első óra akkor kezdődik amikor a te első órád kezdődik. Itt nem olyan, hogy bemész reggel 8ra és délután 4kor végzel, hanem amikor az első órád kezdődik (itt most nemtom, hogy corvinuson adott órarended lesz vagy te veszed fel - utóbbi esetben némiképp befolyásolhatod) és akkor van vége mikor aznap az uccsó órádnak vége. Szóval az egyetem nem kötött.

Na most ha valahogy ez a corvinuson másként lenne mint pl. az ELTE vagy BME (én ELTE-re járok és van pár ismerősöm BME-ről) akkor sry.

2012. aug. 20. 10:35
 2/4 anonim válasza:
100%

08:00-9:20

9:40-11:00

11:20-12:40

13:10-14:30

14:50-16:10

16:30-17:50

18:10-19:30

G karon tuti így van :)

2012. aug. 20. 11:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Fúú, pont erre lettem volna kíváncsi. Melyik szakra jársz amúgy? :)
2012. aug. 20. 12:25
 4/4 anonim válasza:
turizmus-vendéglátás :)
2012. aug. 20. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!