GAzdasági területen a Corvinuson és a BGF-en kívül van még olyan suli, amilnek elismerik a diplomáját?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 17:41
1/3 anonim válasza:
Én NYME-re járok, a barátomnak mindkét unokatestvére ide járt, mégis jó helyen dolgoznak és jól keresnek a szakmájukon belül. Nem kell sznobnak lenni, ez nem egyetem, hanem jellem kérdése! Én pl a "sz*r" NYME-vel októbertől Ausztriában, az egyik legjobb egyetemen fogok tanulni Erasmus-osként. Szerinted én így mennyivel fogok kevesebbet érni, mint egy Corvinusos? Miközben már most felsőfokon beszélek németül, középfokon angolul és nemrég kezdtem spanyolt tanulni. Hidd el, mindez nem egyetem függő.
2/3 anonim válasza:
SZTE-GTK, BME-GTK és PTE-KTK még nagyon jók, de ahogy az előző írta, ha odateszed magad, egy gyengébb helyről is feljuthatsz a ranglétrán.:)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek. :)
2012. aug. 19. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!