Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a szakközépiskolai...

Milyen a szakközépiskolai kollégium?

Figyelt kérdés

Az idén kezdem a szakközépiskolai 3. évemet. Eddig bejárós voltam vidékről Budapestre (50 Km). Eddig nem zavart, de idén már lesznek fakultációk, plusz órák, stb. Ezért úgy döntöttem, hogy idén lehet hogy meg kellene próbálni a kollégiumot, de nem tudom eldönteni...

Segítsetek kérlek, mondjatok pozitív és negatív dolgokat is a kollégiummal kapcsolatban! Köszönöm!

2012. aug. 19. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
A középiskolait én nagyon utáltam, borzalmas volt... ez biztos nem mindenhol van így, de soha többet nem mennék..
2012. aug. 19. 19:40
 2/6 A kérdező kommentje:
miért, mik voltak a tapasztalataid? melyik koliba jártál?
2012. aug. 19. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Oh, Én Vidékre, azóta meg is szűnt. 14-en voltunk egy szobában, általános iskolástól a középsulisig. Ez egy tehetséggondozós iskola volt... az étel ehetetlen, a nevelőtanár nagyon kétszínű és aljas, messze volt az iskolától, minden nap volt valami kötelező program... örülök hogy már vége.
2012. aug. 20. 10:21
 4/6 A kérdező kommentje:
így már értem, miért nem szeretted
2012. aug. 20. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Viszont, ismerősöm kolis, Ő imádja, nagyon jó fejek a szobatársai is. Ez iskolától függ. Te hova készülsz?
2012. aug. 20. 11:58
 6/6 A kérdező kommentje:
a Váci Mihályba
2012. aug. 20. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!