Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti mennyire izgultok a középis...

Ti mennyire izgultok a középiskola miatt? (Akik nem 9. -be mennek, azok is elolvashatják. )

Figyelt kérdés

Most megyek 9.-be, és nagyon ozgulok, milyen lesz első nap.:D Mondjuk kinéznek a felsősök, meg ilyenek. :S

Van aki most megy 9.-be? Ti nem izgultok?:D

És aki felsős, az nem szokta kinézni mondjuk a kis 'gólyákat'?:D Mondjuk, jajj nézdmár, milyen felsője van. Vagy nemtud menni magassarkúba, jaj de csúnya, stb. Nem szoktatok ilyenekről beszélni?:D

2012. aug. 15. 22:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hát én 9.be totál nem ismertem senkit picit izgultam is de aztán minden jól sikerült...

A felsőbb évesek meg első héten bejárkálnak az elsősökhöz, nálunk így volt. A friss húsokat megnézni, akkor úgy éreztem mintha állatkertbe lennék mindenki úgy bámult ,na de senki nem fog később emlékezni hogy te első hetekben mit csináltál olyankor mindenki magával törődik..

2012. aug. 17. 09:41
 12/20 anonim ***** válasza:

Nyelvtagozatos vagyok. ^^

Az unokabátyáddal meg kéne beszélni ezt dolgot. Amúgy meg lehet nem mindig fogsz vele utazni, mert lehetnek a suliban +órák vagy valami dolog ami miatt még maradni kell majd. A legkorrektebb mégis ha megbeszéled vele.

2012. aug. 17. 15:18
 13/20 anonim ***** válasza:
Semennyire mert 8 osztályos gimibe járok :D
2012. aug. 20. 12:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Én izgulok a legjobban.:S Még vissza van a különbözeti,mert költözés miatt más suliba kell mennem,10.-es leszek,és azt se tudom,hova járok.:D Minden jó suliban túljelentkezés van,azt se tudom,hova menjek... :/ A gólyák... hát... nem tudok nagyon nyilatkozni,de szerintem kétféle gólya van: A jófej,aki tud alkalmazkodni,ismerkedik a légkörrel,érdeklődő,és a ki ha nem én beképzelt marha,aki azt hiszi,ő az Isten,mert felvették. Ez még a felvételiző leendő gólyák idejéből hozott tapasztalatom,mivel már ott is érződött. Legyél barátságos,és ne bízd el magad,akkor baj nem lehet,az ilyeneket szeretik a tanárok is. Legalábbis ezek az én tavalyi élményeim.:)
2012. aug. 22. 22:24
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. aug. 23. 02:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Én is 9. es vagyok és izgultam mint atom őszintén mondom tegnap el sem bírtam aludni...

És ma egy felsőbb éves megszólított oda mentem kezet fogtam vele inkább mint, hogy "kifogjon magának" amúgy rendes volt. Eddig ez a véleményem. De a tanárok á nem normálisak főleg az angol tanár mivel ebben az évben 2 tanár van az egyik feladta az angol ábécét és 5 szót leírni, hogy hogy ejtsük és 5 mondat magunkról bemutatkozásilag... másik tanár egyben a keresztanyukám is.

9. a-s azaz nyelvi előkészítős vagyok úgysem fogok menni nyelvvizsgára csak nem akartam b-be menni sok normálatlan miatt...

2012. szept. 3. 13:33
 17/20 A kérdező kommentje:

Qrvajó volt az első két nap. Csak reggel izgultam, mikor lekellett menni reggel korán a buszra.:D

Holnap már tanulunk. :| eddig az ofővel voltunk egész nap. (5 órát tartott csak.)

2012. szept. 4. 20:44
 18/20 anonim válasza:
Hello! Én most megyek 5-be és sok lesz a tanár meg minden más lesz az osztályfőnök és új tantárgyak igy nagyon izgulok. Sok sikert neked!!
2013. júl. 26. 00:57
 19/20 anonim válasza:
és Komáromba a Kulcsárba megyek (15L,TATAI)ezért el is kellet költöznöm.Nagyon izgulok ,mivel senkit se ismerek,és nem tudom,hogy mi lesz én is csaka másokat halagtok,hogy ne izguljak,mivel be fogok illeszkedni... csak ne csináljak hülyesget már első nap ,és ne legyek barom.. Reméelm sikere lesz mindkettönknek m:D
2015. jan. 26. 12:50
 20/20 anonim válasza:
#9 ismerős szitu
2018. ápr. 14. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!