Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 10 kihagyott év után vissza...

10 kihagyott év után vissza lehet menni általános iskolába tanítani?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
ha van szabad pedagógusi állás,meg az adott szakos tanárt keresnek,akkor szerintem minden további nélkül.a diplomát nem veszi el senki az embertől.
2012. aug. 9. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha találsz magadnak állást, miért ne.
2012. aug. 9. 19:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kötelező továbbképzés, kreditek......ezek ugye 10 év alatt elmaradak. Arra gondoltam, ez számít-e.

2012. aug. 9. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:
mindent lehet, ha találsz állást. de interjún tuti egyből te kerülsz majd az utolsó helyre, ha megtudják, hogy már 10 éve nem tanítasz. esetleg kisebb falusi sulikba, ahol az igazgatónak nincs túl nagy választási lehetősége lehet esélyed munkát kapni.
2012. aug. 10. 10:04
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát ez nem a legjobb ajánlás az biztos.

Bár ha azt veszem, 10x annyit tanultam az igazi világról, mint az, aki tanított közben. Persze ez most nem cseng jól annak, aki tanított......hát próbálkozom

2012. aug. 10. 11:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Vissza lehet menni, csak az a kérdés milyen szakos vagy és mennyire tartottad karban a tudásodat.
2012. aug. 10. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!