BGF-KKK-ra vettek fel és hogy ha a KVIK-re szeretnék menni a regisztációs héten, vagy a kar választáson még ezt meg tudom változtatni esetleg, hogy ne kkk-s hanem kvikes legyek?
Figyelt kérdés
KKK-re vettek fel de nem vagyok biztos még benne, hogy melyik szak is érdekelne jobban és mihamarább jó lenne kapnom egy választ, mert az szerint mennék el a gólyatáborba is...2012. aug. 7. 17:33
11/14 anonim válasza:
utolsó, ki mondta, hogy tőletek kérdezi? nyilván azoktól kérdeztek, akik jártasak a dologban... -.-
12/14 anonim válasza:
És, úgy őszintén, nem lett volna egyszerűbb olyan fórumon érdeklődni, amit kifejezetten olyanok olvasnak, akik érintettek? Ez kb. olyan, mitnha valaki itt kérdezni meg, mit kell tanulni a jövő heti ZH-ra a saját szakján...
Ráadásul teljesen félreérthető, és a kérdező sem vette a fáradságot, hogy érthető legyen mindenki számára, mit kérdez, és nem kapjon rossz válaszokat.
13/14 anonim válasza:
Az utolsóval maximálisan egyet kell értsek.
14/14 A kérdező kommentje:
a szállodák és hasonló dolgok abszolute nem érdekelnek, de a logisztika annál inkább, de igy hogy beletörődtem, lehet még többet is ki tudok hozni ebből a külkerből :)
2012. aug. 19. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!