Te mire szoktál jegyzetelni?
Én lapra írok.Suliban annyiból jobb, hogy nem kell minden órára külön füzetet vinni, elég a lapokat, szóval kevesebbet cipekedek. Talán még annyiból jobb, hogy nem kell válogatni óra elején, hogy most melyik füzet kell.
Hátránya az, hogy otthon feldolgozást igényel, nálam általában hét közben csak az asztalon állnak a papírok, és hétvégén rendezem őket, ha van időm. Annyi hátránya van még, hogy órán nem tudsz visszanézni az anyagban, illetve hogy vissza tudj, vinned kell az előző óra lapjait, ami épp az előnyök rovására megy.
Mindezen túl én azért használok lapokat, mert egy füzetbe úgy sem fér bele a legtöbb tantárgyam, így lapokkal legalább egy helyen van az egész, egy mappában.
Az egyikőtök azt írja, hogy nem telik be a teljes füzet úgysem, a másikótok, hogy azért mert nem fér el egy füzetbe...
Én kolis leszek, és nem ház, ha egy nap akár 10 füzetet is kellene cipelni. Inkább cipelem a füzetet, mint utána válogassam a lapokat stb. Füzetből amúgy is könnyeb tanulni nincs igazam?
Szerintem én maradok a füzetnél.
Hát a szorgalmi időszak alatt, ami kb. 3 hónap, egy tárgyből 10-12 óra szokott lenni, mivel ennyi hét van és egy héten 1db 1,5 órás előadás szokott lenni.
De nem értem minek akarsz minden áron meggyőzni, h a füzet a jobb:D Én tudom, h nekem nem az nem jó, és amúgy is olyan füzetet használok, amibe 5 tárgy is belefér és még az se tellik be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!