Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az alapképzés mit jelent...

Az alapképzés mit jelent felsőfokú tanulmányokban? Ez is diplomát ad ugye?

Figyelt kérdés
levelezőn szeretnék pótfelvételin jelentkezni, ALK van mellé írva, ebből az A szmomra nem elég világos mit is jelent pontosan!
2012. aug. 2. 13:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nem, az a gáz, h úgy jelentkezel h még az egyszerű jelölésekkel nem vagy tisztába. meg az is h előbb itt kérdezed meg. pedig 2 perc keresés után meg lehet találni a választ. (google)

13:36os vagyok.

2012. aug. 2. 14:14
 12/15 anonim ***** válasza:

az alappal voltál zavarban, mert azt kérdezted, ez tájékozatlanságra vall, ami negatív annak fényében, hogy jelentkeznél

minden estere ezt csak akkor tedd, ha több pontod van az adott, meghirdetett szakra, mint rendes eljárásban volt a ponthatár

2012. aug. 2. 14:14
 13/15 A kérdező kommentje:
lehet, hogy két perc a google-ba beirni, megtettem csak volt olyan nem azt dobta amire rákerestem, ezért kérdeztem itt mert biztos van aki leirja, és nem beleköt! tájékozódom mielőtt jelentkeznék! Eddig úgy tudtam ez a gyakorikerdesek oldala és nem a lekezelés és leosztás, hogy ez gáz és hasonló! Amikor én válaszoltam bárkinek, soha nem toltam le hanem próbáltam a kérdésre válaszolni, mert az oldal neve nem az: megitellek majd válaszolok! 80 ponttal több van mint amit a rendszer kér! Az egyik válaszolónak volt igaza, a felsőfokú nem ad diplomát csak szakmát! De nem OKJ-s!
2012. aug. 2. 14:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az alapképzés során egy alap diplomát kapsz, ami szinte semmire nem elég. Mert sok szakon a mesterszak nélkül nem is dolgozhatsz az alapdiplomával pl;tanári képzés

Mesterképzés itt kapsz egyetemi diplomát.

A felsőfokú szakképzés esetén mint a nevében is van, egy felsőfokú OKJ-s végzettséged lesz.

2012. aug. 2. 15:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó válaszoló, erre voltam kiváncsi!
2012. aug. 3. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!