Campus Hotel (Debrecen) milyen messze van a GVK épületétől?
Figyelt kérdés
hogyan tudok eljutni, mivel, mennyi idő alatt? köszönöm2012. aug. 2. 12:07
1/6 anonim válasza:
Hú, ezt így nem tudom, de ha google.maps-on rákeresel, akkor kiadja, hogy mennyi a távolság a két hely között.
2/6 reptoid válasza:
Hát a város másik fele :D
Szerencsére pont van ilyen egyetemi járat, 24-es busz, az közvetlenül odavisz elvileg egy negyed óra alatt.
3/6 A kérdező kommentje:
negyed óra még kibírható, beírtam googlemaps-ba de mindig mást ír ki, vagyis a címeket írják máshogy, de tudom hogy nincs közel, de ha van olyan busz akkor oké.
2012. aug. 2. 14:35
4/6 reptoid válasza:
a campus hotel a kassai úton van, az agrár meg a böszörményin
sőt, még a 22-es is jó neked, lényegében ugyanott jár, mint a 24-es
dkv.nu-n van térkép is a járatokhoz, bár nem olyan átlátható
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az infókat
2012. aug. 2. 15:19
6/6 crackjack válasza:
Szerintem inkább Legalább 20-25 perc, de nekem volt 40 is néha csúcsidőben. A 22-es és 24-es egymással szemben járó járatok. 22-essel nem jutsz el az agrárra a Campustól, mert nem arra fordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!