Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagy gáz, ha a koli beköltözés...

Nagy gáz, ha a koli beköltözéskor elkísérnek?

Figyelt kérdés
Tesóm jönne, a barátja meg neki a tesója. Tulajdonképpen egész nyáron velük lógtam meg még most is amikor csak tehetem. És viszek egy csomó cuccot... Egy nagy bőrönd, leptoptáska, egy utazótáska. Ezt vonattal nem tudnám egyszerűen elvinni ezért felajánlották, hogy szívesen elvisznek majd ha kolis leszek. (csak sógor tesójának van kocsija) Az gáz ha jönnek velem 3 an is? Mert nem akarom azt modnani tesóméknak h ti ne gyertek... Am ők is fiatalok nem 30-40 évesek.
2012. aug. 1. 21:57
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
bocsi nem kocsiját akartam írni, hanem jogsiját... szóval jogsija van csak neki bár lényegtelen
2012. aug. 1. 21:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyakran szülők elkísérik a gyereket. Mert van aki visz mikrot meg mit tudom én mit. De sokszor láttam a kolesz előtt szülőket kocsiból kipakolni. Szóval a tesód és a barátja egyáltalán nem gáz. De senki idegen nem fogja tudni, hogy ő a tesód, mert 30-40 évesen is járhat egyetemre. Ezen ne paráz.
2012. aug. 1. 22:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért lenne gáz, most komolyan? Amúgy meg ebből a "rokonok gázosak" dolog, kb. 16 éves kor után már pont hogy nevetséges.
2012. aug. 1. 22:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Bocs a hibákért gyorsan gépeltem mert rohanok:)
2012. aug. 1. 22:13
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem a rokonokra értettem, mert nem tudhatják, hogy rokonok, hanem a kíséretre...

Amugy ők is feljöhetnek a szobához meg ilyenek?

2012. aug. 1. 22:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Persze, általában beköltözéskor ki van kapcsolva mindenféle kártyás rendszer, pont ezért, "szabad átjárás" van. Az emberek fele kísérővel megy, hisz tényleg sokan visznek számítógépet, mikrót, rengeteg cuccot és ezt általában kocsival, ami első éveseknek nem feltétlen áll rendelkezésükre.
2012. aug. 1. 22:57
 7/11 A kérdező kommentje:
Tényleg és máskor oda nem lehet felvinni külsőst?
2012. aug. 1. 22:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz! Engem anya és apa is elkísért, mert látni akarták milyen helyen fogok 1 évig élni. Volt egy lány akinek a szülei egész nap ott voltak és takarították a szobát miközben már mentek az ismerkedős programok. Ez már cikisebb volt :)
2012. aug. 1. 23:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Ennél már csak az a cikibb, mikor a szülők egymás után takarítanak... :D Hát igen, vannak szélsőségek.
2012. aug. 1. 23:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Dehogy ciki. Anno nálunk az egész család kísérte tesómat, ahogy engem is a szüleim. Én örültem, hogy ott voltak, ez is adott egy kis erőt, ahogy belecsöppentem az ismeretlenbe. Másnak is ugyanúgy ott voltak a szülei! Valaki egész utánfutóval jár. Külön hűtő, fagyasztó, tv, mikró, van ott minden... :)

Mi csak szépen felmértük a terepet, hogy milyen felszereltségű a hely és pl. még aznap ugrottunk elegy közeli boltba venni ez azt, néhány vállfát, lakatot a szekrényre, két kisebb polcot az ágyam fölé, stb. Szóval nem, egyáltalán nem gáz, az elsősök 99%-a szülővel megy! A párom velem és a szüleivel ment (:D), felsőbbévesek közül is sokakat költöztetnek, szóval nem gond.

2012. aug. 2. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!